prevnext
Menu

Home

Note: helaas kan ik momenteel geen nieuwe cliënten aannemen!

Welkom op de website van Anita Rousch, praktijk voor gewichtsbeheersing, voedings- en beweegadvies.

Wilt u gezonder leven en gewicht verliezen maar u weet niet hoe u dit moet aanpakken?

Als gediplomeerd gewichtsconsulent kan ik u daarbij helpen.

Mijn naam is Anita Rousch. Na het behalen van mijn diploma gewichtsconsulent heb ik besloten dat ik mijn kennis met u wil delen. Ik werk vanuit mijn praktijk aan huis in Eijsden maar kom indien wenselijk ook bij u thuis. Ik begeleid gezonde volwassenen met overgewicht bij verantwoord afvallen door het geven van voedings- en bewegingsadviezen. Ook volwassenen met ondergewicht of volwassenen met een gezond gewicht die hun huidige voedingspatroon willen verbeteren kunnen bij mij terecht.

Verwacht geen wondermiddel of streng dieet, maar deskundig advies over gezonde voeding volgens de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad en het Voedingscentrum.

Mijn adviezen richten zich op voeding, beweging en gedragsverandering.

Ik maak geen gebruik van maaltijdvervangers, dieetpillen of recepten met dure ingrediënten,  maar kijk naar hetgeen uw lichaam nodig heeft. Ik laat u bewust worden van wat en hoeveel u eet, maar vooral ook wanneer, waar en waarom. Door het maken van de juiste keuzes kunt u een gezond gewicht bereiken en ook behouden.

Na een kennismaking en uitgebreide intake gaan we samen van start. We werken naar een realistisch doel toe.  Ik wil u stap voor stap een gezond voedings- en beweegpatroon aanleren, rekening houdend met uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Op deze manier is het voor u goed vol te houden en heeft het ook op langere termijn effect. Mijn adviezen zijn goed inpasbaar in een gezinssituatie.

Wilt u graag weten wat ik voor u kan betekenen? Bel of mail dan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Anita Rousch, gewichtsconsulent