prevnext
Menu

Loop je mee?

U wilt graag afvallen en meer bewegen maar u vindt het moeilijk om de stap alleen te zetten? Dan is afvallen met wandelen in groepsverband iets voor u.

Loop je mee? is een leuke en leerzame cursus waarin u leert op een gezonde en verantwoorde manier een gezond gewicht te behalen en behouden. U leert op een normale manier met voeding om te gaan zodat u hier ook na de cursus profijt van heeft.

Voorafgaand aan de cursus vindt een intakegesprek plaats. In dit gesprek wordt uw eetpatroon doorgenomen. Aan de hand van het eetpatroon wordt een voedingsadvies op maat samengesteld.

10 weken lang komen we in kleine groepjes bij elkaar in mijn praktijk in Eijsden. We beginnen de avond om 19.30 uur met een uur wandelen in de omgeving van Eijsden. Bij terugkomst is er een weegmoment (individueel). Onder het genot van een kopje koffie komt steeds een ander onderwerp over voeding aan bod, zoals:

  • gezonde tussendoortjes
  • etiketten lezen
  • hoe om te gaan met etentjes, feestjes en vakanties
  • verschillende soorten honger
  • goede en slechte vetten

Daarnaast gaan we gezonde smoothies maken en gezonde hapjes proeven.

Cursisten mogen ook zelf onderwerpen inbrengen.

Rond 21.30 uur is de cursus afgelopen.

Bij aanvang, in de 5e week en de laatste keer meten we ook uw Body Mass Index (BMI), vetmassa en tailleomtrek. Bij de eerste cursusdag ontvangt u een cursusmap met een voedingsadvies op maat, variatielijsten en informatie over afvallen en gezonde voeding. Elke week wordt deze map aangevuld met informatie en gezonde en lekkere recepten.

Voor wie?
Voor iedereen die wil afvallen, iets wil leren over gezonde voeding en dit wil combineren met bewegen. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden samen met een vriend(in), collega of familielid. De voedingsadviezen zijn toepasbaar op het hele gezin.
Na de cursus is het mogelijk verder te gaan met afvallen, daarvoor is een speciaal vervolgprogramma beschikbaar.

Indien u een individueel begeleidingstraject bij mij volgt dan kunt u gratis aan de wandelingen deelnemen.

anita rouschAanmelden
Update: door drukte kunnen momenteel geen nieuwe cliënten aangenomen worden!

Tarief
Het tarief voor deze 10 wekelijkse cursus is € 120,00.
(inclusief voedingsadvies, 10 x één uur lopen, 10 x wegen, 10 x informatie over voeding, uitgebreide cursusmap, stappenteller, smoothies maken en hapjes).

Heeft u vragen, bel gerust!